Què és per a tu ser valencià? Esta és la pregunta que et plantegem i volem la teua resposta. Pots contribuir a esta reflexió col·lectiva amb el teu vídeo, amb un text, amb una imatge, o amb un arxiu sonor. Participa!

La campanya

Per a tu, ¿què és ser valencià?

Arran del debat sobre la identitat francesa encetat pel president Sarkozy i les seues repercussions internacionals, el Centre d'Actuació Valencianista Faustí Barberà ha volgut presentar-se en societat a través d'una primera campanya sobre un tema ben candent, a hores d'ara, en la nostra societat: la identitat dels valencians.

¿Què és ser valencià? ¿Què en penses tu? Volem donar veu a tots els valencians per a que en diguen la seua. També comptarem amb la participació de figures importants de la societat valenciana (del món de l'empresa, del deport, de la música, de la política, de les associacions, intel·lectuals...), que anirem anunciant ben prompte.

La resposta a la pregunta que et proposem és cosa de tots els valencians: de Vinaròs a Oriola, de València ciutat a Utiel i des de fora; d'empleats de sectors privats o públics, en l'atur o jubilats, i de qualsevol ideologia política (o de cap). Tots tenim alguna cosa a dir. Per això, volem comptar amb la participació de quanta més gent millor. ¡No cal tindre claríssima la resposta per a fer-ho, només animar-se!

Pots participar enviant-nos els teus vídeos, els teus articles, les teues imatges o els teus arxius sonors.