Què és per a tu ser valencià? Esta és la pregunta que et plantegem i volem la teua resposta. Pots contribuir a esta reflexió col·lectiva amb el teu vídeo, amb un text, amb una imatge, o amb un arxiu sonor. Participa!

Audio: Intervencions al debat


VICENT DIEGO




FEDERICO FELIX



ABELARD SARAGOSSÀ



JOAN SENENT

2 comentaris:

  1. Si l'essència valenciana es resumeix en allò que diu el senyor Federico Fèlix...Sí que anem bé! No entenc que un que s'hi senta valencià anomene la seva terra "Comunitat".
    El senyor Carles Choví diu que som un poble en conflicte que encara no ens hem trobat. Potser si encara no ens hem trobat és perquè no ens hem parat a mirar, observar i reconeixer allò que realment som. Sols cal superar el "conflicte" que ens han impossat i estudiar la història, la llengua i trobar punts en comú amb la resta del nostre poble fora del nostre país.
    És cert: la llengua és la pàtria. Tenint en compte que la llengua és la catalana ja sabem a quina nació pertanyem. No cal donar-li més voltes, és així de senzill.

    ResponElimina
  2. Des de Catalunya molta gent rebutja València per tot el que ens fan sentir, que si imperialismes, que si ppatranyes, que si robem l'aigua...

    Potser les lleis estan fetes per dividir-nos, però els mitjans de comunicació no hi ajuden gaire (tv3 en intenció, però no gaire pel que fa a notícies; no cal parlar de canal 9)

    ResponElimina