Què és per a tu ser valencià? Esta és la pregunta que et plantegem i volem la teua resposta. Pots contribuir a esta reflexió col·lectiva amb el teu vídeo, amb un text, amb una imatge, o amb un arxiu sonor. Participa!

Divendres 26/02/2010; Taula redona al Club Diario Levante



¿Que és ser valencià? Esta pregunta tan simple i tan complicada al mateix temps és el centre de la pròxima campanya organitzada pel Centre d’Actuació Valencianista Faustí Barberá.

Ser i sentir-se valencià pot tindre una sèrie de punts comuns per a la majoria, però també rics matisos i és per això que volem introduir este interessant debat en la nostra societat.

Esta campanya s’iniciarà el pròxim dia 26 de febrer a les 20:00 hores, amb un col·loqui en el Club Diario Levante (C/ Traginers, 7. Pol. Vara de Quart) entre destacades persones del món empresarial i universitari que mostraran el seu punt de vista des de la perspectiva de les seues vivències personals lligades al seu entorn i camp d’actuació.


Les persones que conformaran la taula seran:

1.- Federico Fèlix, empresari i representant de l´Associació Valenciana d´Empresaris (AVE).
2.- Vicent Diego, fundador de la Cooperativa de Vivendes Populars (Covipo) i de Coinser.
3.- Abelard Saragossà, filòleg i professor del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València Estudi General.
4.- Toni Mayor, empresari i President de la patronaI hotelera de Benidorm.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada